Divendres, 23 De Juny De 2017
Plaça Major, 6, Juncosa - 25165
Telèfon: 973 128004 Fax: 973 128198

Gastronomia

Coca De Llardons


Ingredients:
1 làmina de pasta de full
100 gr. de llardons
sucre
100 gr. de pinyons
1 ou

Recepta:
Agafem els llardons i dins la mateixa bossa ho xafem amb un curró, no triturar-los.
Llavors agafem la pasta de full horitzontal i la partirem en 3 bocins iguals d'una manera imaginària, és a dir sense tallar-la.
A la part imaginària del centre hi posarem uns quants llardons i una mica de sucre i ho taparem amb la part del costat. hi passarem llavors una mica el curró pel damunt sense xafar-ho gaire, llavors damunt d'aquesta part i tornarem a posar llardons i sucre i ho taparem amb l'altra part.
Llavors amb el curró ho picarem una mica i ho xafarem amb el curró ben xafadet. Com que ens quedarà una coca molt gran, ho podem fer a racions individuals o partir-la en dos bocins. Al damunt col.locarem els pinyons, i ho pintarem amb un ou batut.
Finalment ho posarem al forn a 180 graus, precalentat abans i durant uns 10 minuts aproximadament.

Destacats

Mapa Web