Divendres, 23 De Juny De 2017
Plaça Major, 6, Juncosa - 25165
Telèfon: 973 128004 Fax: 973 128198

Gastronomia

Orelletes


Ingredients:
1 dotzena d'ous
1/4 de quilo de sucre
1 copa d'anís
12 pessics de sal
1/4 de litre de llet
25 gr. de matafaluga
10 gr. de celiandre
llimona
1 tub de vainilla
1 paquet de letines

Recepta:
Es fa bullir la llet amb la matafaluga i el celiandre. Després es pasa tot pel colador i es deixa refredar. Seguidament es posen els ous en un recipient, es baten, s'hi tira el sucre i s'amassa tot junt fins aconseguir una pasta fina. A continuació s'hi afegeixen la resta d'ingredients i es va posant la farina que almeti, mentre es continua amassant fins que la pasta es desprengui sencera del recipient.
Quan estigui llesta la massa, es deixa reposar durant una hora i després es va tallant per tal de fer panets, que es deixaran reposar durant mitja hora més en oli. Passat aquest temps, s'estiren els panets un per un damunt del marbre fins que quedin ben fins, ara ja convertits en orelletes. Finalment es fregeixen amb oli d'oliva verge extra, es deixen refredar i se'ls hi tira sucre al gust per sobre. L'orelleta ja està a punt per menjar-se.

Destacats

Mapa Web