Dijous, 24 De Maig De 2018
Plaça Major, 6, Juncosa - 25165
Telèfon: 973 128004 Fax: 973 128198

SalutacióUn dels objectius primordials de l'Ajuntament de Juncosa es el poder estar al servei dels ciutadans. Volem que a través daquesta Web tots puguem gaudir de més facilitats, volem oferir-vos una eina de comunicació més fàcil i directa. 

Aquesta plana està adreçada tant als ciutadans de Juncosa, que de vegades no poden desplaçar-se per diferents motius fins a les oficines municipals, com a totes aquelles persones que vulguin conèixer i saber més coses del nostre poble. 

Dins la nostre Web podreu fer-vos una idea de on i com és Juncosa mitjançant la petita història que us oferim, podreu saber com contactar amb nosaltres, qui composem la corporació local, les diferents associacions i serveis existents al poble, les nostres festes i tradicions, un reportatge fotogràfic que us traslladarà visualment fins a diferents llocs dinterès, un recull de notícies que us poden interessar i la possibilitat de poder realitzar a través de daquesta pàgina alguns tràmits municipals. 

LAjuntament és ladministració més propera al ciutadà, i nosaltres, sense cap afany de renunciar al tracte personal, al qual sempre estarem disposats a oferir-vos gustosament, també volem posar al vostre servei aquest nou sistema de comunicació. 

Tant de bo aquesta plana us sigui dutilitat, i en pugueu treure della un bon profit. Gaudiu-ne i feu-nos arribar tota mena de propostes i suggeriments per tal de poder fer entre tots, una pàgina força activa i participativa. 


Lluís Dalmau Almacellas
Alcalde de lAjuntament de JuncosaDestacats

Mapa Web